Uvođenje HACCP sistema, kojim se osigurava bezbedan put i proizvodnja hrane, neophodno je da bi ste mogli da proizvodite hranu ili pružate usluge u vezi sa hranom. Uvođenje HACCP smanjuje rizik za potrošače.
Uz našu pomoć za uvođenje 7 principa HACCP, kroz kontrolu tačaka gde može doći do narušavanja bezbednosti namirnice, uspostavite HACCP i uskladite se sa zakonom, za vaše nesmetano poslovanje i bezbedan kvalitet proizvoda.
HACCP Srbija primenjuje još od 2004. godine, kada su vodeća preduzeća u prehrambenoj industriji već imala HACCP sertifikat.
HACCP sistem- (hasap) često se zove kao HACCP standard u Srbiji.
Ipak, uvođenje HACCP nije prema međunarodnom standardu, već prema međunarodno usvojenim principima higijene hrane koji podrazumavaju:
Ukoliko želite da uspostavite HACCP u ugostiteljstvu, HACCP u trgovini, ili HACCP u proizvodnji hrane, da Vam pomognemo da ispunite preduslove i usaglasite poslovanje sa propisima, uz dobru higijensku praksu i dokumentaciju, koju HACCP standard podrazumeva kontaktirajte nas.